possible to make website for free

Пошук по сайту

Діти та молодь із Бродів відпочивали у Скадовську

З 24 червня по 4 липня 2012 року для дітей християнської студії «Сто талантів» та «Української молоді Христові» парафії Воздвиження Чесного Хреста м. Броди проходив духовно-молодіжний табір при храмі УГКЦ у м. Скадовську (Херсонська область).

Духівником християнського табору, який налічував 22 учасники, був о. Тарас Дзьоба, а керівником – Оксана Лотоцька, яка очолює проект «Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів» парафіяльного центру «Карітас-Броди», медичний працівник і волонтер - Марічка Підлужна, волонтери - парафіяни храму Чесного Хреста Струк Ольга та Зайцева Аня.

День у таборі розпочинався і закінчувався молитвою. Майже кожного вечора священик проводив духовні бесіди на різні релігійні та моральні теми. В неділю, 1 липня, учасники табору мали можливість приступити до Таїнства Сповіді, прийняти участь в Утрені та Божественній Літургії у храмі св. Юра міста Скадовська, настоятелем якого є о. Володимир Цяпка.

Очолив недільну Літургію о. Тарас Дзьоба у співслужінні настоятеля о. Володимира. Парафіяльна громада УГКЦ в Скадовську не дуже чисельна, проте завдяки своїй ревності та Божій допомозі вона спромоглася за 4 роки збудувати церкву. Опісля Святої Літургії молодь нашого табору подарувала парафіянам пісню, а також усі зробили спільне фото напам’ять.

Приймала наших молодих парафіян у християнському таборі пані Богдана Шеремета зі своєю родиною. Пані Богдана - родом зі смт. Лопатин Радехівського району Львівської області.

Відпочинок на морі – це прекрасний час для дітей, де вони плавали, засмагали, грали спортивні ігри, ходили на екскурсії, займались в гуртках, співали українських пісень, а також мали цікаві поїздки.

Серед найбільш захоплюючих та незабутніх днів на морі були поїздки в Асканію - Нову та на о. Джарилгач.

Згідно повідомлення парафіяльного сайту

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336