possible to make website for free

Пошук по сайту

У Лопатині розпочав діяльність «гурток св. Йосифа-теслі»

2 жовтня 2012 року в Катехитичній школі блаженного Івана-Павла ІІ, що діє при храмі Успіння Пресвятої Богородиці в смт. Лопатин, розпочав діяти «гурток Св. Йосифа-теслі». Учасники гуртка займатимуться пірографією (випалювання по дереву), випилюванням лобзиком та виготовленням ікон.

Гурток розрахований для хлопців різних вікових груп. На даний час налічується 15 хлопців. Заняття проводитимуться вівторок та четвер із 17:00 до 19:00 години. Столярського ремесла юних «теслів» буде навчати о. Василь Ждан (директор Катехитичної школи). Стараннями батьків для кожної дитини було придбано випалювачі. Навчання розпочинатиметься та завершуватиметься молитвою. Покровителем гуртка обрали св. Йосифа-Обручника, який також був теслею.

Гурток має на меті зацікавити дітей зокрема хлопців до творчої праці при Катехитичній школі. Тісний зв’язок Церкви із молоддю сприятиме не тільки набуванням столярських здібностей, але і також зростанням духовності, через працю, молитву та спілкування один із одним під час проведеного часу за добрим та корисним заняттям.

Повідомили у парафії смт Лопатин

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336