possible to make website for free

Пошук по сайту

Учні з с. Забір’я відвідали духовні святині Львова

Нещодавно перебували у Львові учні та вчителі із с. Забір’я Рава-Руського деканату. Розпочалися відвідини Львова із молитви перед мощами блаженного Миколая Чарнецького у церкві свщм. Йосафата.

Над всіма учасниками була прочитана молитва о. Тарасом Дмитришином, ЧНІ, на оздоровлення душі та тіла, після чого кожний був помазаний освяченою олією. На завершення оздоровчих молитов присутні отримали реліквії блаженного Миколая Чарнецького.

Наступна зупинка була у Музеї при Українському Католицькому Університеті, де учні ознайомилися із життям та діяльністю Патріарха Йосифа Сліпого. Після того молодь із наставниками поїхали до сестер Згромадження св. Йосифа, що по вул. Личаківській, там помолитись і доторкнутись до мощей блаженних сестер Олімпії Біди та Лаврентії Гарасимів, які своїм прикладом життя свідчили любов до Бога, Церкви та народу, за що і були вивезені в далекий Сибір.

Відвідувачі побувати у соборі св. Юрія, де молилися перед могилами Патріарха Йосифа Сліпого, митрополита Андрея Шептицького та інших єпископів. Також молились та доторкались до Туринської Плащаниці, Теребовлянської Чудотворної ікони Пресвятої Богородиці, мощей свящмуч. Йосафата, ап. Петра, св. Шарбеля та інших святих.

Далі молодь із Забір’я пройшлася вулицями старого міста, щоб відчути всю велич, красу і силу історії, яку приховує у собі Львів.

Кожен учасник мав радісне обличчя і можна було зрозуміти, що день не змарнований. Таким чином старання вчителів, директора школи показати дітям щось більш духовне на прикладі Патріарха Йосифа Сліпого і блаженних преподобномучениць Олімпії та Лаврентії були здійснені з великим успіхом.

Повідомили вчителі із с. Забір’я

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336