possible to make website for free

Пошук по сайту

Редемптористи в Україні святкують 100-літній ювілей

21 листопада 2012 року у день свята Архистратига Михаїла в храмі свмч. Йосафата м. Львова, Архиєрейською Святою Літургією Згромадження Редемптористів розпочало святкування 100-літнього ювілею свого служіння в Україні.

Очолив богослужіння Блаженніший Святослав, отець і глава УГКЦ. Йому співслужили владики: Ігор Возьняк, архиєпископ і митрополит Львівський, Михаїл Колтун, єпарх Сокальсько-Жовківський, Степан Меньок, екзарх Донецько-Харківський, Ярослав Приріз, єпарх Самбірсько-Дрогобицький, Браєн Байда, єпарх Саскатунський, Богдан Дзюрах, секретар Синоду Єпископів УГКЦ, Іриней Білик, канонік Папської Базиліки Santa Maria Maggiore, та архимандрит Сергій Гаєк, апостольський візитатор для греко-католиків Білорусії. Також були присутні численні гості з України та закордону, головні настоятелі чоловічих та жіночих Чинів та Згромаджень УГКЦ, монашество та велика кількість вірних.

Під час святкової зустрічі з друзями редемптористів численні гості виступали із подячним словом та ділились своїми враженнями щодо діяльності Згромадження в Україні.

Увечері в Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбулася завершальна частина святкових урочистостей.

На завершення гості мали нагоду подивитися та послухати оперу «Мойсей».

Згідно повідомлення веб-сайту ЧНІ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336