possible to make website for free

Пошук по сайту

Архиєрейською літургією розпочалося паломництво військовослужбовців до Люрду

6 травня 2012 року у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові урочистою Літургією розпочалося 54-те Міжнародне військове паломництво до Люрду (Франція). Літургію очолив владика Михаїл Колтун, керівник Департаменту Патріаршої Курії у справах душпастирства силових структур.

У молитві взяли участь представники Міністерства оборони України на чолі з керівником делегації Володимиром Нікітенком, представники внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, Державної прикордонної служби, курсанти Львівської академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного Збройних Сил України та представники Департаменту Патріаршої Курії у справах душпастирства силових структур України.

У проповіді владика Михаїл розповів усім присутнім, з якої нагоди відправляється урочиста Свята Літургія, та наголосив, що делегація від України на землю, де відбулося об’явлення Пресвятої Богородиці, відвідує святиню вже 17 раз.

Офіційна делегація відправляється з України, прямуючи через українські осередки, що знаходяться у Польщі, Чехії, Німеччині, Італії та інших країнах, де є чисельна українська громада. 16 травня делегація візьме участь в аудієнції Святішого отця Бенедикта XVI, Папи Римського.

11 травня о 16.00 відбудеться урочисте відкриття паломництва біля Гроти Св. Бернадетти у м. Люрд.

Згідно повідомлення Прес-служби Департаменту капеланства

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336