possible to make website for free

Пошук по сайту

Посвячення новозбудованого храму в с. Волиця

18-08-2019 р. Б. c. Волиця Червоноградського деканату, відбулося посвячення храму УГКЦ Переображення Господа нашого Ісуса Христа. Чин освячення здійснив владика Петро (Лоза) єпископ-помічник Сокальсько-Жовківської єпархії. 

У 2004 р. владикою Михаїлом (Колтуном) було освячено наріжний камінь, 2007-го розпочалось будівництво стараннями о. Тараса Гнатіва, який практично збудував храм. Завершення будівництва відбулося при о. Андрію Чехуту, теперішньому адміністратору храму.

СВІТЛИНИ

У своїй проповіді, під час Божественної Літургії, архиєрей наголосив на Особі Ісуса Христа, який прийшов на землю, "щоби мене, грішну людину привести на небо. Бог Отець вказуючи на Ісуса, говорить: це Син мій улюблений... Ми маємо пригадати собі ще одну правду, якою була створена людина? Людина була сотворена на образ Божий... Бог, в кожному з нас бачить свою улюблену дитину". Владика також пригадав про реальну присутність Ісуса Христа в Пресвятій Євхаристії, заохотивши до живої віри, яка щораз то більше відкриватиме нам двері Царства Небесного.

о. Андрій Чехут, адміністратор храму

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336