possible to make website for free

Пошук по сайту

Творення єдності – основна тема зустрічі економів УГКЦ

31 жовтня – 1 листопада у Патріаршому домі у Львові відбулася спільна зустріч економів з усіх архиєпархій, єпархій та екзархатів УГКЦ в Україні, яка організована за ініціативою Патріаршого економа о. Любомира Яворського.

Економи говорили про творення єдності; про виклики та можливості; про потребу ділення досвідом та про фінансову стратегію, яка формується разом і втілюється спільними зусиллями.

1 листопада, отці економи спільно молилися Божественну Літургію у соборі Святого Юра, яку очолив владика Петро Лоза, єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський, з нагоди 75 річниці відходу у вічність праведного Митрополита Андрея Шептицького.

Отці соборно зібралися, щоби разом помолитися та подякувати Богові за дар життя Митрополита Андрея і за те, що він нам передав у спадок, щоб ми змогли зберегти та примножити його дари для наступних поколінь та надихатися справою Митрополита.

«Продовження великої справи Митрополита Андрея сьогодні втілюються новим поколінням отців та мирян під благословенням та опікою Отця і Глави нашої Церкви Блаженнішого Святослава. І ми всі сьогодні молимося до Митрополита Андрея і просимо благодаті для нашого краю», - сказав отець Любомир Яворський.

Економи погодилися проводити періодично подібні зустрічі для спільного творення єдності та упорядкування економічного життя нашої Церкви.

За матеріалами http://news.ugcc.ua

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336