possible to make website for free

Пошук по сайту

У Бродах відбулось святкове богослужіння з нагоди 25-ліття священичого служіння та 30-ліття подружнього життя о. Ярослава Царика

У вівторок, 10 листопада 2020 р. Б., у храмі Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього у м. Броди, Правлячий Архиєрей Сокальсько-Жовківської єпархії Кир Михаїл очолив Архиєрейську Божественну Літургію з нагоди 25-ліття священства та 30-ліття подружнього життя о. Ярослава Царика.

Перед богослужінням парафіяльна спільнота чоловіків, що є членами Всесвітньої католицької благодійної організації «Лицарі Колумба», з рук національного делегата Юрія Малецького, отримала відзнаку за благодійну діяльність від центрального офісу Найвищої Ради, яка знаходиться в Америці.

СВІТЛИНИ

Звертаючись у проповіді до отця Ярослава Царика, владика Михаїл зазначив: «Всю Вашу парафію об`єднує Ваша любов – любов до Бога, любов до богослужіння, любов до парафії. Навколо Вас створилася велика духовна сім’я. Ми Вам зичимо щедрого Божого благословення… Його живої присутності у Вашому житті, щоб Ви могли це відчувати як той Божий посланець…». Ювіляра вітали парафіяни, гості та священики. З молитвою, вдячністю і повагою, від імені громади Бродівщини та від міського голови Анатолія Белея щиро вітала ювіляра з великим і радісно-урочистим днем у житті секретар виконкому Марія Степанків: «Ці роки Ви прожили в невтомній праці, з повною самовіддачею та великими здобутками. Бажаємо Вам наснаги і міцного здоров'я, добра і любові. Будьте щасливі Ви і Ваша родина» - зазначила Марія Вікторівна та вручила о. Ярославу Почесну грамоту Бродівської міської ради. Подякували настоятелю храму Воздвиження Чесного Хреста за повсякденну працю, бажали міцного здоров’я, миру, щастя, добра, Божої ласки та Господнього благословення перший заступник голови Бродівської РДА Тарас Шаповал і Тетяна Славінська реферет-спеціаліст Бродівської районної ради.

На урочистій Літургії Єпископ освятив семисвічник, який подарувала родина Петра і Галини Стах. Цього дня родини-жертводавці парафії були відзначені грамотами Єпископа.

У свою чергу настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста отець Ярослав Царик висловив щиру вдячність Владиці за молитву, за слова проповіді та принесену радість від візиту. А на згадку подарував єпископу Михаїлу та запрошеним священикам, в знак подяки за служіння у цьому храмі, дерев’яні макети храмів – витвори ручної роботи. Усім подякував за присутність, молитву та щирі побажання.

Джерело  

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336