possible to make website for free

Пошук по сайту

Привітання владики Михаїла, керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, з нагоди Дня Збройних Сил України

Вельмишановний пане Головнокомандувачу, дорогі військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

         У цей день, коли ми відзначаємо 29-у річницю створення Збройних Сил України, від імені Департаменту військового капеланства Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви та цілої нашої капеланської родини щиросердечно вітаю вас із вашим професійний святом! Об’єднані у молитві, ми серцем і думками, своїм служінням і діяльністю, линемо сьогодні до вас, щоб засвідчити наші визнання, повагу та велику вдячність.

         У служінні кожного із наших капеланів ціла наша Церква сьогодні є з вами: у казармах і на передових позиціях, в окопах і у тилу, у наметах, у польових та військових госпіталях, поруч із дружинами та дітьми захисників, що в умовах постійних небезпек і загроз мужньо стоять на захисті Рідної Землі, поруч із згорьованими та заплаканими матерями, щоб пам’ять про полеглих воїнів навіки не згасала у серцях наших співвітчизників. Ми завжди поруч! Пам’ятаємо та молимося, випрошуючи для вас у Господа нашого Ісуса Христа сили, мудрості та відваги з честю здійснювати ваше покликання –  захищати Україну, її мир і спокій, її добробут і процвітання. Звертаємося до милосердного Бога в наших молитвах, щоб оберігав кожного з вас, обдаровуючи міцним здоров’ям і довголіттям.

         Дорогі військовослужбовці Збройних Сил України! Від імені військових капеланів Української Греко-Католицької Церкви щиро вітаю вас із сьогоднішнім святом, із Днем Збройних Сил України! Коли ми разом – ми сильні. Коли ми вірні – ми нездоланні. Тож нехай Господь кріпить вас у вашому служінні, береже повсякчасно та благословить вірно і відважно стояти на захисті України та українського народу!

Дякуємо за службу!

 

+ Єпископ Михаїл (Колтун),

керівник Департаменту військового капеланства

Патріаршої курії УГКЦ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336