possible to make website for free

Пошук по сайту

Владика Петро провів одноденні реколекції у дитячому садочку ім. Кирила Селецького в Потеличі

17 квітня 2021 року в рамках "Тижня католицького шкільництва" та Року св. Йосифа у греко-католицькому дитячому садочку ім. о. Кирила Селецького, яким опікуються наші сестри, відбулися одноденні реколекції для батьків та працівників даного закладу.

Святу Літургію, якою розпочався День духовної віднови, очолив єпископ-помічник Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ Владика Петро (Лоза).

Під час першої духовної науки Владика зосередив увагу на покликанні християн, наголосивши про важливість християнських закладів освіти, в яких ми можемо передати нашу віру майбутньому поколінню. Проповідник підкреслив, що родина – це перша школа, в якій дитина знайомиться з Господом.

СВІТЛИНИ 

В другій науці владика Петро познайомив присутніх із особою Святого Йосифа. Єпископ звернув увагу на те, що в Євангелії про св. Йосифа чуємо лише тоді, коли потрібна була опіка для Марії та Ісуса, коли потрібне було його батьківське плече для малого Ісуса. Розповідаючи про тихе життя Опікуна Пресвятої Родини, реколектант зробив наголос на відповідальності, яку Святий Йосиф та кожен з батьків несе по відношенню до своїх дітей.

«Нехай Святий Йосиф, як опікун Святої Родини і опікун Католицької Церкви, буде добрим нашим провідником і вчителем!» - побажав Владика Петро усім присутнім на завершення реколекцій.

Варто зазначити, що реколекції відбувалися із дотриманням усіх карантинних обмежень.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336