possible to make website for free

Пошук по сайту

Великоднє привітання керівника Департаменту військового капеланства владики Михаїла Колтуна

Дорогі українські воїни, ветерани, родини наших полеглих героїв, волонтери та всі люди доброї волі, всечесні отці-капелани

Щороку ми відважно звіщаємо світу найбільшу та найважливішу проповідь усіх часів нашої християнської історії: «Христос Воскрес!». Ця радісна звістка сьогодні лунає до всього українського народу і до кожного серця, що своїми зусиллями вірно стоїть на захисті самого життя, «щоб наша радість була повна» (1Ів. 1,4).

Сьогодні з вірою у серці ми святкуємо Великдень в особливих умовах болю, тривоги і небезпеки, спричинених пандемією та війною на сході України, які щодня забирають життя синів і доньок нашого народу. У цей нелегкий для нас час бажаємо, щоб радість та надія, які сьогодні дарує нам Воскреслий Христос, наповнили ваші серця і запевнили у перемозі над злом та самою смертю. Бо наші болі, наші страждання і труднощі, не є вічними. Вони, як гріб Спасителя, силою нашої віри можуть стати для нас місцем воскресіння, перемоги життя над смертю, остаточної звитяги людини у Бозі. Бо ж навіть смерть для того, хто вірить, не є кінцем, а лише новим початком. Вічним є життя у Воскресінні, яким Бог сьогодні щиро ділиться з нами.

Нехай Ісусова перемога над смертю кріпить наші духовні сили, утверджує нас у непохитній вірі, постійній надії та безмежній любові. Звіщаймо сьогодні нашим ближнім радісну новину, проголошуймо Воскресіння Христове, не дозвольмо нашим сердечним смуткам здолати радість Божої звитяги!

Щиро вітаємо вас та ваші родини зі світлим і величним святом Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа! Нехай Воскреслий Спаситель дарує нам мир і благодать, щоб наша радість була вічна, а наша в Ньому перемога – остаточна!

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

†Єпископ Михаїл (Колтун)

Керівник Департаменту військового капеланства

Патріаршої курії УГКЦ

 

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336