possible to make website for free

Пошук по сайту

Відбулась зустріч владики Михаїла із директором ДП "Жовківське лісове господарство", п. В. Височанським

У четвер, 3 червня 2021 р. Б., у єпархійному управлінні відбулась зустріч преосвященного владики Михаїла та директора ДП «Жовківське лісове господарство» п. Василя Височанського. На зустрічі були присутні: о. Володимир Коткевич, синкел єпархії, о. Василь Крушельницький, капелан лісгоспу та п. Ігор Слободяник, працівник лісгоспу.

У часі зустрічі владика Михаїл звернув увагу на служіння кожної людини на своєму місці праці та покликання, яке сприймаємо і цінимо. Цитуючи Катехизм, зазначив, що людина має внутрішній талант і наслідуючи мудрість і майстерність уподібнюється до Божої майстерності, чим робить цей світ кращим. «Коли людина перемінюється і приходить до свого служіння, стає іншою.» - вл. Михаїл.

СВІТЛИНИ

о. Володимир Коткевич розповів про те, як розпочиналося військове капеланства і яким був його розвиток на державному рівні. Слідуючи за тим нам потрібно працювати для розвитку капеланства у лісництві для того, щоб збагатити і підняти рівень шанування для людей, які працюють.

п. Василь розповів про те, як проходять роботи у лісовому господарстві, про дружній колектив, який старається і працює над збереженням довкілля.

На завершення розмови дві сторони домовилися про співпрацю, яка допоможе дбати про навколишній світ та надавати йому Божої краси, як це навчає Катехизм.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336