possible to make website for free

Пошук по сайту

У Запитові провели день християнської молоді «Розправ крила!»

У неділю, 25 липня 2021 р. Б., молодіжна спільнота парафії св. Арх. Михаїла у Запитові провела день християнської молоді «Розправ крила!». Вперше цей захід провели у 2012 році і він став добрим початком для щорічного фестивалю для молоді. Цьогоріч фестиваль відбувся з нагоди відзначення року св. Йосифа.

СВІТЛИНИ

Захід розпочався із молебня до св. Йосифа, який очолив Преосвященний владика Петро у співслужінні пароха о. Василя Бесаги, о. Павла Іванця, о. Андрія Тарапати та о. Андрія Вихора, який завітав із молодіжною спільнотою парафії Преображення Господнього, що у м. Кам’янка-Бузька.

Після молитви Архиєрей звернувся до присутніх із духовним словом, у якому спрямував погляд на особу св. Йосифа і його приклад батьківства для виховання дітей.

Після молитви і духовного слова відбулась дискусійна платформа на тему: «Тато ХХІ століття». Її спікерами були: о. Олександр Ройко –  Голова комісії у справах молоді Стрийської Єпархії, Олег Пригода –  актор, телеведучий, автор та ведучий проекту «Кулінарні пригоди з Олегом Пригодою», де в телепрограмі готують діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні, Роман Назаренко – викладач УКУ, Національний лектор Української Академії Лідерства, Орест Гевак – працівник Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ.

Після дискусійної платформи відбувся виступ вокальних та танцювальних гуртів, а також молодь парафії забавляли присутніх бансами.

На завершення святкування відбулась спільна молитва у стилі «Тезе», яку провів хор Taize – Львів, який діє вже 7 років. Це хор та інструментальна група Тезе, у які беруть участь студенти, лікарі, філологині, айтішники, інженери, економісти, гіди та багато інших. У всіх них різні характери, але спільне – це любов до музики і до Бога.

Із словом привітання та подяки звернулися до гостей та присутніх о. Василь Бесага, о. Павло Іванець, Тетяна Маліцька – Голова парафіяльної модоліжної спільноти та п. Юрій Федейко, староста смт. Запитів.

Повідомила молодіжна спільнота парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336