possible to make website for free

Пошук по сайту

У Заглині відзначили празник Покладення пояса Пресвятої Богородиці

У неділю, 12 вересня 2021 р. Б., у Марійному духовному центрі Заглина відбулось святкування празника Положення пояса Пресвятої Богородиці. Святкове богослужіння очолив Правлячий Архиєрей Кир Михаїл у співслужінні преосвященного владики Петра та духовенства, які прибули з нагоди святкування.

СВІТЛИНИ

Після читання Євангелія Кир Михаїл звернувся із духовним словом до прочан: " Ми сьогодні зібралися зі всюди, щоб побачити вірників, які хочуть виявити щось особливе, передати Пресвятій Богородиці, щоб наша віра оправдала нас, щоб ми не засоромилися своїм віруванням і християнським життям. Це таке прекрасне місце і природньо і духовно. Ми завжди шукаємо середників для життя. В Символі віри ми віруємо в те, що земне і те, що небесне. Колись в підпіллі ми говорили про Церкву, збиралися, молилися, ховалися, остерігалися, хто як міг і пошепки молився. Цей бар'єр непоборимий під людські сили, але його сокрушила сила Божа, сила Богородиці, сила віри. Ми набираємо сили віри в наше життя. Те, що ми молимося про вічне, воно приходить нам в дочасне, щоб мати сили жити. Маємо забезпечення духовної сили в житті, бо коли просимо - отримуємо. Сьогоднішнє Євангеліє говорить суперечливі речі, віддати все і роздати бідним. До повірення нам вдасться, коли ми втрачаємо то Катехизм навчає не боятися, бо я отримаємо більше, аніж даємо. Ми прийшли на цей світ, щоби відкрити Бога, не такого, якого собі вигадали, а Бога вічного. Нам потрібно оживити скарб нашої віри. Ісус покликав апостолів і вони все залишили і пішли за ним. Для нас унікальна можливість довіритися Богові у обставинах, у яких живемо. Багатство, яке відкривається у Пресвятій Богородиці, яке сам Господь довірив їй своє життя і це є велике, щоб ми могли довірити їй, довірити своє життя і просити те, що потрібно для нашого життя. Просити сили, щоб вміти прощати та здоров'я, щоб жити. Ми це маємо просити з довір'ям. Насмілюйтеся багато просити, а Пресвята Богородиця воздасть нам по нашій вірі. Просімо не тільки, щоб війна припинилася, але щоб настав благодатний час для нас, щоб цей світ із занепалого преобразити у світ Царства Божого".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336