possible to make website for free

Пошук по сайту

У Малехові молитовно відзначили 50-ліття о. Ігора Боднара

У вівторок, 9 листопада 2021 р. Б., свій день народження відзначає адміністратор парафії Собору Пресвятої Богородиці у Малехові - о. Ігор Боднар. З цієї нагоди у храмі зібрались священники та миряни, щоб занести молитву та скласти привітання для ювіляра. Архиєрейську Божественну Літургію очолив Преосвященний владика Петро у співслужінні духовенства.

Після Божественної Літургії була зачитана вітальна грамота від Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава.

СВІТЛИНИ

Привітати о. Ігора також приїхав Правлячий Архиєрей Кир Михаїл. У вітальному слові єпископ побажав: "Нехай Господь береже вас в житті від хвороби, дає здоров'я, робить вас успішними у християнському житті s у ваших християнських стараннях. Коли ці старання будуть християнськими, це буде успіх життя і життя буде відкриватися на славу Божу. Хай Бог благословить всім вам в працях, стараннях про добро для Церкви, про добро нашого життя.

Служіння у священстві і роки зростання до нього, це вінець вашого завдання. Всі сущі на землі, будемо священниками у вічності, представляти Богові славу за все, що він сотворив.

Сьогоднві ми маємо вибраних священників, які нас ведуть до Церкви, супроводжують в житті, щоб ми могли гідно сприймати світ, сотворіння, все те, що Господь сотворив і дав нам, щоб ми своїм життям могли збагнути.

Нам така доля припала для того, щоб відкрити для себе цю красу світу і у своєму служінні це Богові представляти і разом з людьми славу возсилати, незважаючи на терпіння, які Господь нам подає. Ці терпіння нам треба пережити для Божої слави. Господь взяв наші терпіння на себе, щоби нас піднести до слави, перейти через наслідки гріха.

Бажаємо напровнення життя у Божій Ласці. Те, що Бог задумав дати нам, ми маємо ці ласки і дари у собі відкрити. Господь каже, що царство Боже є в вас і ми маємо шукати середників, щоб до цього Царства дійти.

Бажаємо вам очте, щоб ви в собі знаходили і людям відкривати це Царство на славу Божу".

Отець Ігор подякував всім за присутність і молитву.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336