possible to make website for free

Пошук по сайту

Мощі Фатімських дітей-візіонерів встановили для почитання у Руді Сілецькій

Мощі урочисто вніс Правлячий Архиєрей Кир Михаїл разом з владикою Петром та владикою Степаном Сусом.

Владика Михаїл звернувся до присутніх із духовним словом: "Внесення цих мощей нехай збільшить нашу довіру до Богородиці, щоб наслідувати цю набожність до Пресвятої Богородиці, яка заступається за нас.

Тоді, коли була найбільша загроза і потреба Пресвята Богородиця дала свою обітницю і діти її приймають. Сьогодні є ця велика загроза перед хворобою і війною, так як тоді, але кінець об'явлення увінчується успіхом.

Пресвята Богородиця хоче привести до спасіння. Головним її прагненням є навернення Росії. Присвячуємо себе, свої наміри і цілий світ Непорочному серцю Марії, щоб ми могли зануритися у її доброту і отримати повноту Божих Ласк".

СВІТЛИНИ

Архиєрейську Божественну Літургію очолив владика Степан та виголосив проповідь: «Проща чи паломництво завжди пов’язані з жертвенністю. Ми повинні застановитись - чому я сьогодні йду до церкви? Через що я йду до церкви? Яка моя ціль участі у ній? Це щось значно глибше.

Пресвята Богородиця звертає усіх нас з вами до Франциска і Жасінти, запрошує їх до вміння жертувати та терпіти за інших. Подібно і ми з вами здійснюємо певний акт жертвенності. Не прийти просто так до храму, подивитись на інших. Але, щоб стати причасниками Тіла і Крові нашого Спасителя».

Архиєрей закликав аби під час Божественної Літургії спільнота згадала у молитві людей, які у особливий спосіб просять про молитву, тих хто хворий, кому зараз важко та тих, хто терпить. Після закінчення Літургії Архиєреї звершили молитви до святих Франциска та Жасінти.

Владика Петро подякував владиці Степану за працю, яку він виконує, як єпископ Курії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства та голова Пасторально-Міграційного відділу опіці якого є 18 країн, де ще немає структур УГКЦ.

Владика Степан передав благословення від Блаженнішого Святослава Отця і Глави УГКЦ, з яким розмовляв перед Божественною літургією.

Прес-служба єпархії

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336