possible to make website for free

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння у неділю по Різдві в Сокалі

У неділя, 9 січня 2022 р. Б., у неділю по Різдві владика Михаїл очолив богослужіння у катедральному храмі м. Сокаля.

СВІТЛИНИ

"Ми всі сповнені свята, найперше, що можемо зустрічати Різдво у своєму житті з року в рік. Сьогодні ми є свідками Різдва Христового, сьогодні ми набираємось світла від народженого Бога, Спасителя, який прийшов на землю задля нашого спасіння. Наше спасіння - це найбільший дар на землі. Він прийшов, щоб нам розказати про своє царство на небі і на землі. Це досвідчення віри ми сьогодні приймаємо, щоб довіритися так, як довірилися ті, що за звіздою йшли. Вона нам вказали і з чисел ми черпаємо віру. Зірка нашої віри супроводжує нас, щоб ми як мудреці, долаючи все йшли до Ісуса Христа, щоб посягнути правдивого світла Божого. Господь разом з нами переміняє світ в нас, так нас вчить Катехизм. Зірка нашої віри у Бога, який прийшов, щоб стати світлом для нас, залишається у багатьох моментах на словах. Господь прийшов, щоб лікувати всіляку недугу. Ми повинні навчитися довірятися Богові, прощати собі і ближньому.

Теперішні випробування віри, що ми думаємо, коли хвороба дорікає чи загрожує ворог, де наша віра, де сториця, якою Господь нам лікує і спасає?! Це віра добрих діл, жертвенності і любові. Євангелія нас втягує в життя, щоб ми могли як нове створіння в Христі, свідчити життя. Все в нашому житті переминає, крім любові, яка є у нашому серці. Ми хочемо жити цим святом, йшли за світлом Євангелія і прийняти віру"

Прес-служба єпархія

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336