possible to make website for free

Пошук по сайту

У Гніздичеві молитовно вшанували 40-й день відходу до вічності с. Надії Голейко

У понеділок, 10 січня 2022 р. Б., у храмі св. Герарда, що в Гніздичеві відбулась Архиєрейська Божественна Літургія за с. Надію Голейко, згромадження сестер Пресвятої Богородиці Фатімської, у 40-й день після її смерті. Богослужіння очолив Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор Возняк у співслужінні Єпископа Сокальсько-Жовківського Кир Михаїла Колтуна, владики Петра Лози та духовенства храму.

СВІТЛИНИ

«Нас переповняє радісна новина, що Христос Рождається, з нами Бог - це найбільша радість нашого життя.

Ми всі в житті зазнаємо якихось терпінь. Терпіння є невід’ємною часткою нашого життя і ми їх повинні зносити, повинні взяти хрест на себе. Через терпіння ми дійдемо до слави.

Катехизм нас навчає, що християнин є євангельською закваскою у світі, він уподібнюючись про Христа, всюди свідчить про нього.

Євангеліє говорить, що не всі Христа розуміли, але скільки за ним йшли і довірялися, як це робили апостоли і Пресвята Богородиця.

Багато людей відійшли  з цього світу і терпіння їх не зламало. Де вони взяли силу?

Сестра Надія від початків заснування згромадження сестер Пресвятої Богородиці Фатімської, серед випробувань і переслідувань мала віру і розуміння, щоб своє життя присвятити для Церкви, для спільноти.» - із проповіді владики Михаїла

Митрополит Ігор закликав до молитви за померлих, яка є дуже важливою для тих душ, які відходять у вічність.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336