possible to make website for free

Пошук по сайту

Кир Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у Руді Сілецькій

У неділю 13 березня 2022 р. Б., владика Михаїл звершив Архиєрейську Божественну Літургію у парафії с. Руда Сілецька.

СВІТЛИНИ

Архиєрей звернувся до вірних із духовним словом: "Всіх нас об'єднує життя на землі. Те життя Господь назнаменував своїм благословенням. Господь обдарував своїми дарами, надав гідність, свою подобу, щоб те, що Він сотворив, людина у цьому зростала і дякувала за все. Щоб людина приймала дари, як фізичні так і духовні - мир, свободу і любов, яку треба виражати попри всі труднощі життя. В цій любові людина має себе відкрити. Так, як земля нам дає плід сторицею, так духовні дари ублагороджують людину. Господь подарував прекрасний світ людині, але ворог не спить. Через гріх приходить війна, несправедливість, а кінцево смерть. Ми боремося проти війни, щоб мир до нас повернувся.

Я думаю, що ми ще ніколи так не переживали вартості миру. Господь розпорядився, щоб ми в його лиці могли служити ближньому, шукали себе, щоб уприємнити себе для когось, щоб ми могли допомогти ближньому. Ця формула є завжди, а особливо актуальною вона є сьогодні. Ми маємо звернутися до Євангелія, щоб набратися сили любові, яка запевняє у силі.

Євангеліє говорить про покликання Пилипа, який знайшов товариша і привів до Христа, а Господь його вже знав, про що він думав і йому відкрилися очі і він визнав, що це Син Божий. Ми сьогодні, кожен з нас є тим, що думає про Бога, мир і про ближнього свого. Коли ми будемо перейняті такою темою, темою закінченням війни, за навернення росії, щоб не гинули батьки і діти. Як пережити тим, хто зазнав смерті і терпінь, могти своїми силами бажати не смерті, а навернення. Християнська мораль вчить, щоб ми не бажали смерті грішника, а щоб він навернувся і жив.

Ми хочемо такої віри, щоб увійти у те запевнення Пресвятої Богородиці, яку бачили діти у Фатімі, щоб через невинне Серце Пресвятої Богородиці ми могли зарядитися любов'ю і тоді припиниться війна і настане мир. Ми, що молимося, разом з тими дітьми молимося до Богородиці і з Богородицю до Бога. Ми сьогодні разом перед Богом відкриймо серця за навернення Росії, припинення війни і розвиток нашого життя у вірі, надії і любові".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336