possible to make website for free

Пошук по сайту

У Червонограді попрощалися із воїном Юрієм Магурчаком

У неділю, 20 березня 2022 р. Б., на парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України попрощались із воїном-захисником Юрієм Магурчаком.

СВІТЛИНИ

У часі Похорону із духовним словом звернувся до родини покійного і всіх присутніх владика Михаїл: "Всім нам випала доля переживати війну, переживати загиблих, від чого наше серце зболене співчуттям і нічим не можемо порадувати, бо далі йде війна, яка маємо надію у скорому часі скінчиться. Ми схиляємо голову перед тими воїнами, які захищають нашу Батьківщину і вправно долають ворожі сили, захищаючи нас з вами і рідну землю. Це стимул, який дає всім нам вірити, змагатися і перемагати, перемагати себе.

Пресвята Богородиця, яка запевнила у об'явленні молитися про навернення ворога - це  об'явлення випало на нашу долю. Ми віримо, що війна закінчиться процвітанням нашого народу. Ми віримо і довіряємося Богові.

Сьогоднішній воїн Юрій засвідчив вірність своєю відданою любов'ю і ми йому віддаємо шану і з вірою Богові вручаємо, що це не втрата, а здобуток, як надолуження за наші гріхи.

Ці терпіння потрібні нам, щоб ми могли цінити життя, щоб ми могли долати гріх, бо гріх дає терпіння і смерть. За життя потрібно боротися і тільки тоді, коли ми зрозуміємо цінність життя у молитві і вірі, тоді Господь благословить всіх нас миром".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336