possible to make website for free

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння та вшанування мощей фатімських дітей у Бродах

У 5-ту неділю Великого посту Преосвященний Кир Михаїл звершив богослужіння у храмі Воздвиження Чесного Хреста, що у Бродах.

СВІТЛИНИ

Після читання Євангелія Архиєрей звернувся до парафіян храму із духовним словом: "Господь нам влаштував світ у провидінні благоустроїв, створив достаток для нашого життя. Господь доручає нам управляти світом. Господь сотворив світ любов'ю щоб ми її бачили і засвоювали.

Cьогоднішні випробування лягають на нашу долю і ми маємо на це відізватися. Ми всі маємо перепустити через своє серце і руки допомогу. Христос каже до своїх учнів - Дайте ви їм їсти. Ми бачимо, що навіть коли нам забракне, то цілий світ стає на допомогу. Ісус в Євангелії говорить, що йде в Єрусалим, де засудять, розпнуть і де Воскресне. Ми маємо перемінитися в собі, пробудити християнські, геройські почуття, віддати свої можливості для спасіння.

Ми сьогодні внесли мощі очевидців об'явлення Пресвятої Богородиці, об'явлення нашої перемоги. Ці діти були сильні вірою, вони так далеко бачили. Сьогодні ці фатіммькі діти, яким той час не довіряв їхнім словам, почитаємо їх у нашому храмі. Ми, як Церква, сьогодні посвячуємо себе словам Пресвятої Богородиці, щоб ті слова були у нашому житті".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336