possible to make website for free

Пошук по сайту

Пасхальне богослужіння у катедральному соборі

У день Воскресіння Господнього Правлячий Архиєрей Кир Михаїл звершив Пасхальне богослужіння у катедральному соборі м. Сокаля.

Під час богослужінь настоятель собору зачитав Великодне пастирське послання владики Михаїла.

СВІТЛИНИ

На завершення богослужінь Архиєрей привітав всіх із всіх із світлим празником: "Божа благодать діє на кожного з нас, навіть, як ми цього не відчуваємо. Благодать в тому, що ми у цьому храмі свідчимо силу Божу, яка перемогла смерть, ворогів, яка перемагає гріх і всяке зло і цією силою Господь нам дарує силу жити і перемагати. Допомагає пройти крізь терпіння в житті, щоб відчути перемогу. Господь не благословить війни. У Катехизмі не йдеться про благословення війни, а про благословення захищати свою землю. Ми несемо цю Голгофу терпіння уподібнюючись до невинного Христа.

Ми сьогодні святкуємо Пасху і це живе свідчення, ми усі будемо пам'ятати цей момент війни і момент Воскресіння. Ми триваємо у вірі воскреслого Христа.

Коли ми будемо старатися про наше християнське сприйняття світу, коли будемо сприймати і дарувати це з любов'ю, щоб зростала взаємністю - ми станемо свідками великої перемоги і дочекаємося великого перелому навернення і відвернення росії. Покладімо на серце вдячність Богові, що він дозволив нам приймати і святкувати Пасху. Бог через нас хоче спасти і змінити світ. Цілий світ сьогодні прихиляється до нас своїм розумінням. Воскресіння Христове - це незламна сила, яка дає перемагати".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336