possible to make website for free

Пошук по сайту

Єпископи молитовно відзначили храмовий празник у Колоденцях

У неділю, 7 серпня 2022 р. Б., Преосвященний владика Михаїл та владика Петро відвідали парафію святого пророка Іллі у Колоденцях з нагоди храмового празника.

СВІТЛИНИ

«У сьогоднішньому Євангелії Ісус Христос чудом накормив масу людей і ми хочемо про це чудо довідатися більше. Ісус дивлячись на спраглий люд, який щось хотів, але був захоплений і не спам’ятався, що звечоріло, помножив їм хліб і це для них було захоплення Євангелією. Чи ми думаємо, що нам Бог приготовив через те, що ми переймаємося Євангелію? Ми хочемо його почути і збагнути і сьогодні маємо можливість захопитися так, як цей народ.

Господь сотворив Любов’ю Бога Отця і причастям Святого Духа, з цього постав світ. Ісус Христос будучи Богом, знає, як світ постав і є у кожному з нас і ми мусимо довіритися йому.

Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, всією душею своєю, всією думкою своєю, а ближнього, як самого себе - це наше завдання пожиттєво. Якщо будемо так робити, то ввійдемо в Боже життя. Катехизм навчає, що Отець небесний споглядає на світ і бачить образ свого Сина. Це наш образ, яким ми хочемо уподібнитися до Євангелія.

В сьогоднішній час нашого пережиття коли ми заклопотані можливо своїми турботами прийшли послухати Євангеліє і перейнятися, що нам Бог цим Євангелієм обіцяє. Все, що нам треба, Бог поклав в наше серце. Бог це передбачив здавна, але ми мусимо оживити цей процес своїми бажаннями. Нас табрує одне питання, хтось скаже, що питання миру. Пресвята Богородиця закликає нам молитися за навернення росії. Вона знає таємницю нашого життя, а тому в ключовому моменті нам треба перейняти віру.

Церква закликає зрозуміти нашу безрадність і велику силу молитви, покори, до якої закликала Богородиця і покаяння, яке склоняє перед  Богом, щоб покаятися.

Святий Пророк Ілля володів великою силою, робив неможливі речі, щоб принести Богові жертву приємну. Катехизм поучає, що християнин не так діє очевидними орієнтирами, як Євангельськими, якими кличе Господь. Бог діє через нас, через Богородицю, через Церкву до якої ми належимо.

Будьмо смиренними перед Богом в покаянні, щоб жити по християнськи, зносячи терпіння один одного, виявляючи служіння в любові і це буде внесок в наше життя, в мир і переміни життя на краще.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336