possible to make website for free

Пошук по сайту

У Жовкві відбувся форум соціального служіння

Служіть один одному, кожен тим даром, якого отримав..

І Пт. 4:10

У четвер, 18 серпня, відбувся форум Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ «Разом робимо добрі справи та перемагаємо! Соціальне служіння в часі війни», який зібрав близько 80 учасників, це єпархіальні Карітаси, парафії, котрі отримали міні-гранти, а також працівники Карітас Жовква.

СВІТЛИНИ

Форум розпочався зі спільного молебню, який очолив Преосвященніший Владика Кир Михаїл (Колтун) єпископ Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ.

Після реєстрації, привітальним словом до учасників звернуся Владика Михаїл (Колтун), та з посинодальним посланням - єпископ-помічник Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ - Владика Петро (Лоза).

Також з словами підтримки звернуся міський голова м. Жовква Олег Вольський.

Про Соціальне служіння УГКЦ Сокальсько-Жовківської єпархії розповів о. Степан Макар, Синкел Соціального Служіння Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, директор Карітас Жовква.

Не менш цікавою та інформативною була доповідь п. Ірини з Карітас Підкамінь.

Попри насичений графік, говорили про волонтерство у часі війни, де багато корисної інформації почерпнули від Станіслава Клосовського - керівника відділу комунікацій Ukrainian Education Platform, а також встигли попрацювати у групах.

Про досвід волонтерської діяльності Карітас Жовква розповіла Віра Янкович, координатор по роботі з волонтерами Карітас Жовква. Ми із захопленням слухали історію Артура з Харкова, який з перших днів війни волонтерить у Карітас Жовква.

На завершення, доповіддю «Християнин - носій Божого Милосердя» поділився о. Володимир Коткевич, Синкел Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ.

Джерело

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336