possible to make website for free

Пошук по сайту

Кир Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у с. Куткір

У неділю, 28 серпня 2022 р. Б., Преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у храмі Успення Пресвятої Богородиці у с. Куткір з нагоди храмового празника.

СВІТЛИНИ

«Наш Катехизм рівно ж як і Святе Письмо говорить, що Бог сотворив цей світ з любові і ця любов є в Отці, Сині і Святому Дусі. Царство Боже – це рай, який ми втратили через гріх, який спотворив не світ, а людину в серці.

Скільки ми собі можемо вирахувати грішних емоцій, які спостерігаємо в нашому житті. Ісус Христос сьогодні нам говорить про Царство і підкреслює особливість про прощення і порівнює прощення гріхів царем і слугою. Ми живемо і творимо на землі Царство Боже своїм милосердям, своїм прощенням та своєю терпеливістю. Ми думаємо, що Царство Боже десь далеко в небі, але ми його вже творимо, коли хворого відвідаємо, в’язня відвідаємо – це ознаки Царства Божого і це воздасться сторицею.

Нашим завданням є засвоїти цей світ, бо сонце світить і на праведних і на грішних. Бог посилає випробування, щоб ми покаялись. Нам Церква сьогодні ставить перед очі покаяння, щоб ми молилися за навернення росії, щоб вона навернулася.

Ми всі болячі серцем на ту ненависть ворогів проти нас і це для нас жахливо, неспівмірно бажати їм Царства і життя на землі, але ми як християни, як нове творіння, не знаємо, як це станеться, але маємо постанову від Ісуса Христа, творити добро.

Пресвята Богородиця заясніла на землі, як та зірка спасіння і творить другу Пасху. Ісус Христос її приймає з тілом і душею до Царства Божого - це є предметом нашої віри, щоб ми мали довір’я до Пресвятої Богородиці, як мав цю довіру її син Ісус Христос.»- із проповіді владики Михаїла.

Після богослужіння Архиєрей нагородив Адміністратора парафії о. Ігора Макара високою церковною нагородою – золотим хрестом з прикрасами.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336