possible to make website for free

Пошук по сайту

Храмовий празник та священичі свячення на парафії Пресвятої Богородиці владичиці України у Червонограді

У неділю, 4 вересня 2022 р. Б., преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейську Божественну Літургію на парафії Пресвятої Богородиці владичиці України у м. Червоноград. У часі Божественної Літургії єпископ уділив священичі свячення одруженому диякону Тарасу Данчуку.

СВІТЛИНИ

Після читання Євангелія Архиєрей звернувся до вірян із духовним словом: « Приємно розділити з вами радість храмового празника Пресвятої Богородиці Владичиці України.

Ми всі молимося про мир, а можна знайти тільки з вірою. Церква і народ довірився Пресвятій Богородиці і ми цю віру маємо скріпляти в собі і в інших. Все наше покликання тут на землі - признати Бога, що він все сотворив і дав життя. Бог сотворив світ для нас і вчинив його добрим і подібним до себе, до свого Сина. Ми часом більше довіряємо собі ніж Богові, який хоче нас зробити щасливими.

В сьогоднішньому Євангелії юнак вчиться пізнавати світ і питає, що має робити. Коли ми маємо любов в серці, навіть до ворогів, бо наша віра перемагає ворогів, то нам вдасться сповнити Божу волю. Пресвята Богородиця все, що Євангелія каже, сповнювала. Вона свою віру розділяла з Богом і ця віра її стала успішною і сильною».

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336