possible to make website for free

Пошук по сайту

Кир Михаїл звершив празничне богослужіння у с. Нем'яч

У празник Різдва Пресвятої Богородиці Преосвященний владика Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння та освятив Престіл у с. Нем'яч, Підкамінського деканату.

СВІТЛИНИ

"Все творіння, людина, весь сотворений світ чекає на спасіння і це спасіння приходить через Різдво Пресвятої Богородиці.

Наш Катехизм навчає, що Бог вийшов із неприступного свого світла і об'явив себе людям через сотворений світ і Отець Небесний споглядає на світ і бачить у ньому свого Сина. Сьогодні Апостол говорить, що Бог принизив себе, щоб стати подібним до людини і підняти її до Отця, до Бога. Ми вірою спасаємося і сьогодні молимося у тій вірі, у якій Господь нас запевнив, про мир.

Пресвята Богородиця, яку ми зустрічаємо у нашому світі, вона зростала, як всі люди. Вона в ласці Божій молиться про спасіння спасіння світу і через благовість Ангела і смирення кориться перед Богом - нехай буде воля Твоя. Терпіння, які були у житті Пресвятої Богородиці, перемінилися в радість. Вона через покору повна Ласк.

Просімо від Бога Ласк, бо ласка будує, а гріх руйнує. Коли ми закликаємо Божої Ласки, вона приходить." - із проповіді владики Михаїла.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336