possible to make website for free

Пошук по сайту

Владика Михаїл звершив Архиєрейське богослужіння у Раві-Руській та уділив священичі свячення

У неділю, 20 листопада 2022 р. Б., Преосвященний владика Михаїл очолив Архиєрейське богослужіння у храмі Вознесіння Господнього у Раві-Руській.

У часі Божественної Літургії єпископ уділив священичі свячення диякону Ярославу Боднару.

СВІТЛИНИ

"Слухаючи Боже Слово, ми хочемо почерпнути з Божого дару і не тільки розуміти, а й засвоїти, прийняти і жити ним. 

Катехизм навчає, що Бог не тільки сотворив світ і залишив його, але споглядає світ і бачить в ньому образ свого Сина. Син творив світ і це його образ. 

Ісус Христос сьогодні у Євангелії прийшов в край Гарасинський і люди, як звичайно жили, метушилися, старалися, а в цьому часі диявол робив свої справи. Цей нещасний чоловік, опанований злими духами, боявся звільнення, але присутність Ісуса Христа зцілила його. 

Ісус Христос не може відібрати те, що дає, а лише відкрити цінність життя так, як цьому звільненому від опанування.

Пригадуємо, як апостол Тома, який не вірив, але пізніше увірував, допоміг нам у вірі, так і в сьогоднішньому Євангелії відкрилися очі віри, щоб ми як християни могли свідчити про спасенну благодать, яку Ісус Христос запевнив своїм учням. Слово Боже спрямоване до нас, щоб ми повірили, що Ісус Христос прийшов до нас, ради нашого спасіння. Наші старання мають бути у нашому бажанні пізнати Ісуса Христа.

Бог нас сотворив, щоб ми прийняли його любов і ласку до нас. В цьому є сенс життя, щоб ми уподібнюватися до нього і мали успіх у житті.

Цей світ мені подарований Богом, у ньому є моє життя і я маю вміти дякувати. 

Пресвята Богородиця відкривала світ через молитву, через терпіння і ангел Господній звістив радість на молитві, коли вона мала велике бажання Бога і це бажання воплотилося, увійшло в її життя і вона цим бажанням ділиться з нами.

Завдання Богородиці супроводжується великою ласкою Божою, щоб нас наблизити до Бога. Ми разом з нею входимо в молитву та набираємо довір'я до Бога, такого, як вона мала.

Нас чекає велика перемога, яку ми маємо плекати у своєму серці і довір'ї. Кожен має старатися йти християнським шляхом до перемоги." - із проповіді Архиєрея.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336