possible to make website for free

Пошук по сайту

У 26 неділю по Зісланні Св. Духа владика Петро молився в прокатедральному храмі

У 26 неділю по Зісланні Святого Духа владика Петро звершив Архиєрейську Божественну Літургію у прокатедральному храмі св. свщмч. Йосафата в Жовкві.

"Кожного разу, коли відкриваємо Євангеліє, ми читаємо Слово Боже, яке є Доброю Новиною. Дуже часто нам може здаватися, що слухаючи Слово Боже, знаходимо погрози чи певні жорстокі слова, які Господь говорить по відношенні до людини. Напевно ті слова, які для людини можуть видаватися різкими, Він промовляє, щоб людину навчити і приготувати до певних речей, які ще незнані.

Цей чоловік у сьогоднішньому Євангелії багато доклався до того, щоб виростити врожай. Ми знаємо, хто цей врожай зрошував, подавав погоду і умови - це благословення походить від Господа Бога.

Господь в Євангелії не забороняє мати статки, але наголошує на найважливішому - багатіти в Бога. Багатіти в Бога - це те, чим ми можемо поділитися з тими, хто потребує допомоги.

Сьогодні Україна має важкі виклики, коли ми говоримо про війну, можемо зустріти тих, які втратили все в одну мить. Ми маємо простянути свою руку допомоги таким людям. Якщо ми отримуємо ці Божі дари і благословення, ми дякуємо Богові і хочемо поділитися цим з іншими." - із проповіді владики Петра.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336