possible to make website for free

Пошук по сайту

У празник Собору Пресвятої Богородиці та обручника Йосифа владика Петро молився у прокатедрі

У неділю, 8 січня 2023 р. Б., у празник Собору Пресвятої Богородиці та її обручника Йосифа преосвященний владика Петро звершив Архиєрейське богослужіння у прокатедральному храмі св. свщмч. Йосафата в Жовкві.

Після читання Євангелія було зачитане Різдвяне послання Правлячого Архиєрея Кир Михаїла.

СВІТЛИНИ

Після богослужіння владика Петро звернувся із вітальним словом до всіх молільників: "Вітаю всіх вас із цим радісним і благословенним святом. На нашу грішну землю приходить сам Спаситель, щоби нас просвітити, переобразити, в нашому серці і в нашому житті сотворити небо.

Нехай це свято Різдва, яке ми святкуємо у непростий час дасть нам ще раз зрозуміти, що Бог приходить на землю, а ми хочемо це визнавати у нашому житті і серці. Святкуючи це Різдво ми зі своєї сторони хочемо випросити благословення, щоби ми завжди вміли прибігати і прагнути Божої помочі, щоб прогнати те зло, яке прийшло на нашу землю. Ми розуміємо, що без Божого благословення ми є безсилі. Ми маємо нагоду знову виявити свою вірність Богові, що ми хочемо старатися про святість нашого життя, щоб уникати різного зла і гріха у своєму житті.

Бажаю, щоб наше людське серце завжди мало місце для Бога, щоб в наших сім'ях і родинах ми могли переживати це свято. Нехай це свято буде черговою нагодою, що ми приготовляємо це місце для Бога в нашому народі".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336