Пошук по сайту

У Бродах відбулася молитовна хода за християнські сімейні цінності

12 червня парафіяни храму Воздвиження Чесного Хреста вийшли на вулиці Бродів, щоб підтримати традиційні християнські сімейні цінності молитвами та піснями.

Після спільної молитви десятки бродівчан разом з священиками, пройшли маршрутом: вулицями Стуса – Щурата – Золота – Площа Ринок, де долучились до святкового концерту «Щаслива родина-сильна Україна», організованого об’єднанням українок «Яворина».

У звернені до громади міста отець Ярослав Царик, голова Мирянського руху Сокальсько-Жовківської єпархії, зауважив: «Наш народ завжди сповідував духовні цінності - сім’ю, родину, рід, націю, Україну - це наша найбільша цінність! Ми, українці, повинні показувати всьому світу, що традиційна християнська сім’я була, є і буде! Моя позиція щодо збереження сімейних, християнських цінностей категорична, хоча в сучасному світі вони часто піддаються руйнації та аморальному спотворенню».

Проведений захід покликаний привернути увагу до проблем захисту прав дітей, утвердити в суспільстві принципи любові і поваги, виступити на захист сім’ї як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому задуму та природі людини.

«Карітас-Броди»

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336