Пошук по сайту

Понад п’ятдесят представників єпархії були на з’їзді катехитів у Києві

Понад п’ятдесят представників Сокальсько-Жовківської єпархії взяли участь у Всеукраїнському з’їзді катехитів, приуроченному 25-тій річниці відновлення катехитичного служіння УГКЦ в Україні.

Захід відбувся 21 серпня 2016 р. у Патріаршому Соборі. Святкування розпочалось Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Блаженніший Святослав. Після Літургії Отець і Глава УГКЦ подякував усім катехитам за віддане служіння, а також уділив благословення на катехитичне служіння.

Після обідньої перерви відбулась зустріч катехитів з усієї України, а це понад 500 осіб. Зі словами привітання звернувся до присутніх Блаженіший Любомир Гузар, Преосвященний владика Богдан Дзюрах наголосив, що важливо катехитом не працювати, а бути. Спогадами про початок катехитичної діяльності в Україні поділилась с. Луїза Цюпа. А також слова вдячності катехитам висловив о. Андрій Стадницький.

Для катехитів чекала приємна несподіванка у вигляді подарунка, який стане у нагоді під час катехитичної діяльності. Після усіх заходів катехити мали приємність прогулятися Києвом. Дещо втомлені, але приємно вражені повернулися додому.

Алла Ковалик, катехит с. Себечів

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336