Пошук по сайту

«Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене, бо таких Царство Небесне»

У селі Хитрейки з 17 по 21 липня 2017 року  відбувся літній відпочинковий табір для дітей “Веселі канікули з Богом 2017”. Під духовною опікою і керівництвом о. Романа Малькевича та парафіяльних аніматорів, діти парафії, близько 70-ти чоловік, цікаво проводили час при храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Табір розпочався Святою Літургією де кожен мав нагоду приступити до Святого Причастя.

СВІТЛИНИ

У програмі табору кожен день розпочинався з молитви, представлення команд, далі були різноманітні банси, ігри, обід, який організовували батьки.

о. Роман проводив катихизацію, навчав дітей, катехизмових правд про Святі Тайни, показуючи на практиці, як відбувається Хрещення, Миропомазання, Подружжя і т.д. діти при цьому брали активну участь, маючи можливість відчути відповідальність хресних… Аніматори показали різні майстер класи із виготовленням виробів своїми руками. Кожного дня у таборі організовувався перегляд мультфільму, конкурси, окремі з них нагороджувались. Квест, велика гра, гра у теніс, волейбол, дартс, стрибання на батуті і безліч інших занять активно наповнювали кожен день.

Безумовно, такий відпочинок, коли відпочиває тіло і душа – найкращий час, адже: “Все, що ви робите – робіть на славу Божу”, вчить нас ап. Павло.

Отець Роман – для дітей став другим батьком, дівчата-аніматори – сестрички, які в будь яку хвилину допоможуть, вислухають, порадять.

Удосталь повеселившись, набравшись сил, дітвора буде з радість чекати наступного табору, щоб однією великою Божою сім`єю провести канікули з Богом.

Ірина Чапляк бібліотекар с. Хитрейки

 

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336