Пошук по сайту

«Веселі Канікули з Богом» при парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України у місті Червонограді

«Ми Божі діти вміємо любити,  Бога прославляємо і добро вчиняємо», під цим гаслом відбулися цьогорічні «Веселі Канікули з Богом» при парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України у місті Червонограді.
З 17 по 23 липня парафіяльна дітвора мала чудову нагоду провести свій час весело, цікаво і найголовніше, разом з Богом. Цьогоріч молодь парафії знову самостійно організовувала табір для дітей. Колись вони, будучи малими, самі бавились у таборі, а зараз самостійно організовують його для молодшого покоління.
 На табірі було близько 400 дітей-учасників. Відповідальні за табір студент Духовної семінарії брат Іван Сехна та Вікторія Ващук,  яким допомагали  40 аніматорів. 
Урочисте відкриття «Веселих Канікул» відбулося у неділю 16 липня, а вже в понеділок діти прямували до церкви аби розпочати свій активний і сповнений незабутніх емоцій тиждень.
Кожен день розпочинався з молитви, пізніше діти вирушали до спортивної школи, де вони танцювали банси, слухали катехизацію, відповідали на питання катехитичної вікторини, брали участь у спортивних конкурсах. Кожен день проходив для дітей по-різному, із новою порцією ігор і конкурсів. 
У понеділок на катехизації діти дізнались про об'явлення Пресвятої Богородиці у Фатімі, опісля проводились ігри на знайомство та маленька гра на станціях якої діти обирали капітана, вигадували назву,  складали девіз та пісню для своєї команди.
 У вівторок на катехизації діти прослухали історію про Святих Віру, Надію, Любов та їх мати Софію. Опісля для чотирьох команд старших дітей проводилися Козацькі забави. Натомість у чотирьох команд молодших дітей тим часом був день мод, де кожна дитина мала змогу проявити свої дизайнерські здібності розмальовуючи себе і своїх друзів усіма барвами веселки. 
У середу був день пресвячений Йосипу Сліпому. Загалом це був  дуже важливий і відповідальний день, адже відбувалась велика гра для старших учасників табору по цілому місті,   а  для молодших по території ЧЗШ №1 . Вона вимагає величезну кількості енергії (фізичної та моральної), але наші діти були нею так зацікавлені, що просто не помічали перешкод на кожній станції, яких було 26 і впевнено йшли до кінця за скарбом.
Четвер був теж насиченим для дітвори. Команди старших дітей ходили до лісу, де в них відбувся спортивний день, що складався з гри футболу для хлопців, та вибивали для дівчат. У четвер для молодших дітей відбувались водні ігри, де всі досхочу пообливались і просто чудово провели свій час. 
П’ятниця була не менш цікавою. Для команд молодших дітей було проведено квест на якому аніматори змогли перевірити, які знання діти отримали за п'ять днів перебування у таборі, а старші тим часом бавилися у водні ігри.
У суботу всі учасники табору разом з аніматорами пригадували усе що було сказане на катехизаціях та готувались до урочистого концерту. 
Неділя розпочалась з спільної Літургії, на якій діти всі разом подякували за прекрасно прожитий тиждень. У вечері о 19:00 відбувся урочистий концерт з нагоди закриття нашого веселого літнього табору з Богом, де кожна дитина зуміла показати свій талант. Відбулися підсумки всіх конкурсних днів і нагородження команд. Всі були на піднесеному настрої, незабутні емоції, сміх, спів, танці, все це учасники дарували один одному.
Після чудового виступу дітвори, усі охочі мали змогу продовжити свій вечір під звуки прекрасної музики. Забавлялися всі, і дорослі і малі, а найбільше аніматори, які блискавично впорались зі своєю місією. Після таких неповторних недільних забав всі у понеділок рано, хоч і змучені, але щасливі поїхали до Львова в аквапарк. 
 
Повідомила аніматор Алпатова Катерина
 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336