Пошук по сайту

Застереження щодо антиукраїнської агітації сектантського угрупування догналітів

На даний момент надходить інформація, що особи із сектантського угрупування догналітів розгорнули серед населення Галичини агітаційну роботу, з метою дискредитації боротьби нашого народу та проти проведення на східних теренах України АТО.

В особливий спосіб є викривлене представлення УГКЦ, яку догналівська пропаганда в унісон з пропагандою Кремля звинувачує в розпалюванні війни.

Вважаємо за необхідне звернути увагу українського загалу на деструктивні й небезпечні для українського суспільства дії адептів догналівської секти, які можуть спровокувати заворушення та неспокій в Галичині, а можливо й більш масштабніше.

Закликаємо вірних не брати участі у заходах, які можуть містити християнську символіку, але не відповідають духу нашої Церкви, адже зорієнтовані на провокування чергових конфліктів.

Зараз, коли український народ обстоює своє Богом дане право на життя і мирний розвиток, наше християнське сумління змушує нас звернути увагу на небезпеку, яка може суттєво нашкодити всьому українському народу.

Також закликаємо усіх наших вірних та усіх людей доброї волі не піддаватися на догналівські провокації, які несуть користь агресорові, а не українським громадянам.

Повідомляє прес-служба Львівської архиєпархії УГКЦ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336