Пошук по сайту

У Львові проходить семінар для священиків пенетенціаріїв

Сьогодні в Патріаршому домі у Львові, архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив преосвященний владика Михаїл (Колтун) розпочався семінар для священиків пенетенціаріїв. 

 "Нашим завданням є свідчити не тільки ув'язненим у в'язниці, але й тим, які ще є далеко від Церкви і не бачать світла Христового. Нашим завданням є свідчити тим, що блукають в темряві, і в тому числі і в'язням, які не знають ціни покарання, не знають міри справедливості, не знають міри Божого милосердя і нашого післанництва для того, щоби їм послужити. Але коли ми зустрічаємося вочевидь, коли ми дивимося один одному ввічі, коли ви світитеся правдою, своїм покликанням..."

СВІТЛИНИ

Владика поділився враженнями нещодавного паломництва разом з військовими до Люрду, гаслом якого: "шукай миру та його тримайся". "Ми маємо поділитися Світлом. Мир Христовий маємо подарувати іншим. Подивитися у вічі покараному чи злочинцю і подарувати йому мир. 

Справа миру, це є Божа справа, і Ви є знаряддям на дорозі миру до людини і Господь хоче кожним з вас наповнити Церкву своїми славними ділами".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336