Пошук по сайту

Департамент військового капеланства Патріаршої Курії УГКЦ із болем у серці висловлює щирі співчуття родинам, рідним, близьким і колегам по службі військовослужбовців 16-ої окремої бригади армійської авіації Збройних Сил України «БРОДИ»

Департамент військового капеланства Патріаршої Курії УГКЦ  із болем у серці висловлює щирі співчуття родинам,  рідним, близьким і колегам по службі  військовослужбовців 16-ої окремої бригади армійської авіації Збройних Сил України «БРОДИ», що трагічно загинули уночі 30 травня, 2019 року, в результаті авіаційної катастрофи.

Загибель офіцерів під час виконання тренувань не має свого логічного пояснення та ранить кожне співчутливе серце невимовним болем, особливо ж це стосується членів їхніх родин. Віримо, людське життя знаходиться в руках Господніх: Йому єдиному відомі його плинність і призначення. Ми ж смиренно вимолюємо для всіх, кого торкнувся біль цієї трагедії, Божої співчутливої підтримки. Покладаючись на Його волю, розділяємо з усіма Вами біль від втрати та молимося за упокій їхніх душ. У наших смиренних молитвах вірно складаємо кожного в руки Господні, вимолюючи у Творця і подателя життя вічного Його щедрого милосердя.

Пам’ять про загиблих побратимів, вірних синів і відданих захисників українського народу, ніколи не залишає наших сердець. Нехай Пресвята Богородиця, що прийняла у власні материнські руки бездиханне тіло свого Сина, нашого Спасителя, візьме під свій ласкавий покров біль кожного з нас і допровадить до зустрічі з дорогими нашим серцям у воскресінні до життя вічного.

З невпинною молитвою та глибокою пам’яттю про кожного залишаюся смиренно Вашим у Христі,

Преосвященний Михаїл (Колтун)
Єпископ Сокальсько-Жовківський
Керівник Департаменту військового капеланства
Патріаршої курії УГКЦ
В братній любові з всіма військовими капеланами

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336