Пошук по сайту

Жовківський вертеп виступив у військовому госпіталі

12 січня діти катехитичної школи Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії з храму свящ. Йосафата м. Жовкви відвідали військовий госпіталь м. Львова.

До цієї поїздка готувалась уся парафія разом із парохом о. Михайлом Ткачівом. Двадцять чотири учасники не один вечір разом із парафіяльним катехитом Іриною Зиновіївною Мельник готували інсценізацію різдвяної події «Вертеп» та колядки.

Долучились до виступу вокалісти разом з керівником вокального гуртка п. Анатолієм Щуриком, Жовківського районного центру дитячої та юнацької творчості, милуючи своїми колядками усіх присутніх.

Разом з маленькими учасниками колядували також поранені військовослужбовці на очах яких стояли сльози. Всі глядачі, а також лежачі хворі отримали від діток смачні пампушки, спечені в Жовківській пекарні та особисто парафіянами.

Щира подяка Михайлу Романовичу Сосновому, парафіянину цього храму за спонсорську допомогу, і всім хто особисто вдома випікав ці ласощі.

Після виступу до всіх присутніх, як ранених так і медиків звернувся о. Роман Малькевич зі словами підтримки та побажань швидкого одужання, миру у державі та великої вдячності за ту службу, що вони несуть захищаючи цілісність держави та життя кожного громадянина.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336