Послання 2024

Пошук по сайту

У Добротворі проведено парафіяльні місії

8 - 15 березня у парафії Покрови Пресвятої Богородиці селища Добротвір Кам’янка-Бузького деканату відбулися місії під патронатом святого Івана Павла ІІ.

Парафіяльну духовну віднову проводили отці Василіяни: о. Теодозій Янків, о. Корнелій Яремак, о. Микола Козелківський та брат Яків.

Перед початком місій парафіянам було роздано 1500 листівок з програмою і запрошенням до участі в місіях. Вірні переказували інформацію про захід і з кожним днем все більше і більше людей приходило до храму, щоб приступити до Святих Таїнств, слухати Доброї Новини і прикластися до мощей Святого Папи.

Місіонарі виголошували науки для дітей, молоді, дорослих. Молилися за хворих, благословляли їх мощами та освяченою олією. На завершення відбулася віднова святого Хрещення, урочисте святе Причастя, апостольське благословення і надання повного відпусту.

У місіях взяли участь парафіяни Добротвора, вірні з довколишніх сіл, прихожани православного храму та люди, які не ходили до церкви. Після місій видно «дуже великий духовний зріст у парафії».

Протягом дня у храмі, під час трьох Літургій, було дуже багато людей. Кожну Службу Божу по 200 - 300 причасників. А загалом до Святого Причастя приступило приблизно 5300 осіб.

Повідомив о. Богдан Горбаль, настоятель парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336