Пошук по сайту

«Прощання з колядою» в аграрному університеті

Молитвою за мир в Україні, за усіх бійців, що борються за цілісність та єдність держави розпочався 18 лютого 2015 року благодійний концерт «Прощання з колядою» в Національному аграрному університеті в Дублянах.

Капелан університету отець Іван закликав студентів, викладачів молитися, бо саме молитва і віра є найбільшими оберегами для нас і нашої країни. Перед початком дійства глядачі хвилиною мовчання пом’янули героїв Небесної Сотні та згадали ректора Михайла Тимофійовича Гончара, який майже 30 років очолював Львівський сільськогосподарський інститут і своїми доробками ввійшов в історію університету.

Духовний гімн «Боже Великий, Єдиний» у виконанні Народної хорової капели «Джерела Розточчя» скріпив віру студентства у мирне майбутнє України. Понад 10 авторських та народних колядок і щедрівок прозвучали у майстерному виконанні капели. Поетичний колаж різдвяних поезій дарували глядачам Іванна Клевчук (студентка факультету агротехнологій та екології), Віра Проць та Олег Гнатів (студенти факультету механіки та енергетики).

Вразили глядачів коляди «Не плач, Рахиле» в обробці отця Віктора Матюка та «У неділю рано», муз. Миколи Колесси. Автентична коляда «Нова радість» із Житомирщини у виконанні Яни Крачковської (студентки економічного факультету) та Народного ансамблю «Троїсті музики», додала впевненості у перемогу добра над злом.

http://lnau.lviv.ua/lnau/

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336