Послання 2024

Пошук по сайту

Семінаристи у парафіях розважали над Хресною дорогою Спасителя

З благословення єпископа Кир Михаїла (Колтуна) семінаристи IV курсу Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата провели Хресні Дороги у дванадцятьох парафіях Сокальсько-Жовківської єпархії.

Брати-семінаристи відвідали такі парафіяльні спільноти: Жовківський деканат – м. Жовква (храм Пресвятого Серця Христового оо. Василіян), с. Мокротин, с. Мацошин, с. Глинськ та с. Туринка; Рава-Руський деканат – с. Синьковичі та с. Шабельня; Новояричівський деканат – с. Убині та с. Великосілки; Червоноградський деканат – м. Червоноград (храм св. Юрія Переможця оо. Василян) та с. Острів; Дублянський деканат – с. Гребінці та с. Надичі.

В розважаннях Хресної Дороги в особливіший спосіб було наголошено на св. Таїнствах Покаяння та Євхаристії, які є дороговказами до Царства Небесного, через які ми приймаємо в своє серце живого Бога та стаємо причасниками хресної жертви нашого Божественного Спасителя. Вірні мали змогу поставити собі запитання: чи дбаємо ми про своє духовне життя, свій духовний зріст, чи вчимося всеціло довіряти Богові, особливо у нелегких випробуваннях нашого життя?

На завершення кожної Хресної Дороги лунав особливий заклик до неперестанної молитви за мир та спокій в нашій Батьківщині – Україні, за всіх тих, які стоять на сторожі нашої держави та тих, які поклали своє життя для кращого світлого майбутнього свого народу.

Повідомив Павло Іванець,

семінарист IV курсу ІФДС

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336