Пошук по сайту

У Купичволі освячено оновлений Народний дім

27 березня у с. Купичволя Жовківського деканату о. Володимир Валевський, настоятель парафії сіл Боянець і Купичволя, освятив оновлений після реконструкції Народний дім.

Як наголосила голова сільської ради Леся Давидович, варто дякувати і низько схиляти голову найперше перед тими, хто захищав і захищає нас із с. Купичволя на війні, що на Сході України. Бо саме завдяки їм село отримало Народний дім після капітального ремонту та відновлену дорогу від Боянця до Купичволі.

На свято прибули: голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Жовківської РДА Надія Щур, голова районної ради Роман Горбань, керівники структурних підрозділів Жовківської райдержадміністрації, демобілізовані з АТО чоловіки та громада села.

Очільник області взяв участь у святошній Літургії місцевого храму, оглянув інфраструктуру села, а також виступив перед присутніми на концерті, що відбувся з нагоди відкриття та освячення Народного дому.

Варто зазначити, що село Купичволя одне з найкращих по проведенню мобілізації в області. Кожен четвертий житель села військовозобов’язаний – служив чи служить в зоні АТО, завдяки їм Львівська обласна державна адміністрація відзначила село, як одне із найпатріотичніших.

Згідно повідомлення Жовківської РДА

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336