Пошук по сайту

В Кунині відбувся тиждень духовної віднови

Щоб гідно приготуватися до світло празника Христового Воскресіння у парафії Покрови Пресвятої Богородиці с. Кунин Рава-Руського деканату з 3 по 10 квітня відбувся тиждень духовної віднови, який розпочався у Хрестопоклінну неділю.

Громада села підготувала літературно-музичну композицію «Стежка до Бога» (Хресна Дорога). У постановці взяли участь 40 осіб, вистава супроводжувалась страсними піснями, віршами і мультимедією.

У п’ятницю розпочались трьохденні реколекції, на запрошення настоятеля парафії о. Андрія Правця реколекційні науки проводив о. Матей Химинець ЧСВВ. Перші науки відбулися в школі, згодом у храмі великопосні науки розпочались з виставленням праху блаженного священомученика Омеляна Ковча, опісля відбулась Хресна Дорога, в часі якої вірні мали можливість приступити до таїнства Сповіді.

Суботні реколекції були доповнені Хресною Дорогою за участі студентів-семінаристів Івано-Франківської Духовної Семінарії, які чудовим співом та повчальними розважаннями над страстями Христовими спонукали присутніх задуматися над своїм духовним життям.

Завершуючи науки, ієромонах Матей побажав, щоб дані реколекції наповнили серця парафіян: вірою, добротою, милосердям та прагненням пізнати живого Христа. По завершенні Божественної Літургії від пароха звучали слова вдячності для отця-реколектанта. Всі присутні у храмі були окроплені свяченою водою та отримали благословення через прикладання до мощей блаженного священомученика Омеляна Ковча.

Оля Вахула

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336