Пошук по сайту

Тиждень духовності у Староскварявській школі

З 4 по 8 квітня у Староскварявській ЗОШ проходив Тиждень духовності під проводом пароха – о. Степана Макара, вчителя християнської етики Блонської Л. Ф. та вчителя історії Сидор Н. П.

Щоденна спільна молитва з участю школярів, вчителів та батьків супроводжувалася Євангельським читання, молитвами в різних намірах, катехитичними науками, які виголошував о. Степан та розважаннями про діла милосердя.

До уваги всіх учасників Тижня одинадцятикласниця Тетяна Кавкун представляла презентацію «Діяльність Митрополита Андрея Шептицького на Львівщині».

Цікавими та повчальними були бесіди про свято Благовіщення, інсценізація притчі про Блудного сина у виконанні п’ятикласників, перегляди відеофільмів «Знаки часу», «Ангел моєї вулиці», «Прощення».

В останній день Тижня усім шкільним колективом було проведено екологічну толоку. Толоку розпочато конференцію «Екологічна місія», на яку було запрошено о. Степана та представника державного підприємства «Жовківське лісове господарство» в’язівського лісництва Слободяника І. В. Учні школи разом з гостями посадили 100 саджанців ялин, садові дерева і кущі.

Окрасою Тижня духовності стала Хресна дорога, яку провели учні 7-11 класів у парафіяльному храмі Св. апостолів Петра і Павла.

Ярина Юфим

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336