Пошук по сайту

Молодіжний форум "Великого бажайте" відбувся в Підкамені

У суботу,  24 листопада, в смт. Підкамінь з ініціативи отця декана Михайла Бакая відбувся молодіжний форум Підкамінського деканату УГКЦ "Великого бажайте". Метою форуму було представити, яку роль відіграє молодь та молодіжні спільноти у житті Церкві.

Участь у форумі прийняли учасники з 20-ти парафій Підкамінського деканату. Серед числа запрошених гостей були о. Ярослав Царик, голова комісії мирян Сокальсько –Жовківської єпархії, який виступив із темою: "Молодь - надія Церкви”, о. Степан Макар, який розповів про "Служіння любові як місія Церкви". Також серед числа доповідачів були: представник проекту "Будуємо Україну разом" які розповівши про свою діяльність  та реалізовані  проекти, заохотили усіх брати участь у цьому проекті. Студентський волонтерський простір DaBro м. Львів; Спільнота Василіянських аніматорів "МоКаДо" м. Жовква; Спільнота парафії Чесного Хреста "100 талантів" м. Броди; Марійська дружина с. Загір'я; Молодіжна спільнота "EFFATA" смт. Підкамінь які розповіли про значення та діяльність кожної спільноти на парафії та за її межами, розвиток спільнот, поділились власним досвідом та надихнули на створення нових проектів у рамках спільнот. Молодіжний форум розпочався із Божественної Літургії у храмі Успення Пресвятої Богородиці смт. Підкамінь, а закінчився спільним фото учасників.

Форум об'єднав молодих людей, які бажають розвиватись та відкритися для активної роботи у житті Церкви. Подарував нові знайомства, можливість поділитись своїм досвідом та почерпнути для себе багато цікавого від інших. Відкрив ідеї для молодих людей у самовиражені та реалізації себе у своїй місцевості, про важливість громадської роботи.

Вдячні усім організаторам  форуму за чудову можливість пізнати для себе багато цікавого, учасникам за присутність та активну участь, доповідачам за те, що готові ділитись своїми знаннями та здобутками з іншими, та всім хто долучився до цього дійства.

Ірина Ковальська.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336