Послання 2024

Пошук по сайту

У Добросині довкола величавої писанки водять гаївки

Цьогорічний початок травневих Молебнів співпав з Великодніми Святами. А, отже, діти мають нагоду після кожної відправи досхочу провадити гаївки навколо величавої писанки, яка гуртує їх навколо храму, де вони звеличують воскреслого Христа і Його Матір.

На базі місцевої школи під керівництвом вчителя християнської етики Галини Лапкевич було організовано майстер-клас по виготовленні писанок для дітей різних вікових категорій.

Виготовлені роботи діти принесли до храму Божого, якими молодь парафії прикрасила церкву. Також біля парафіяльного храму була встановлена унікальна писанка заввишки 2, 5 м, яка ймовірно є найбільшою в окрузі. Провадила майстер-клас і виготовляла писанку представник іконописної майстерні «Радруж» при УКУ – Уляна Креховець.

о. Богдан Мурований, настоятель парафії, заохочував вірних і дітей до участі в молитві. Цьогорічною підтримкою стало інтерактивне видання видавничого відділу «Джерело життя» у співпраці з Катехитичною комісією Сокальсько-Жовківської єпархії - книжечки «Квіти для Марії», яка містить текст Молебня до Богородиці, пісні та календар участі дитини на богослужінні і окрему вставку – наліпки голубої лілії, - щоденного дару кожної дитини для Марії.

Повідомив Тарас Паска

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336