Послання 2024

Пошук по сайту

«Літо з Богом» на березі Чорного моря

З 19 по 30 червня на березі Чорного моря проходив християнський табір для дітей парафії с. Річки.

Організатором табору вже другий рік поспіль є парох о. Михайло Колтун. Близько п’ятдесяти дітей взяло в ньому участь. Духовно опікувався учасниками табору о. Роман Малькевич.

Крім фізичного відпочинку на березі моря діти відпочивали і духовно. Кожен день розпочинався з ранішньої молитви, Святої Літургії, Сповіді, де кожен приймав до свого молодого серця Євхаристійного Христа і мав постійну можливість очистити свою душу від гріха. Всі бажаючі мали можливість приватно спілкуватись з священиком, та відбути духовну розмову.

На запрошення о. Михайла в організації та проведенні табору активну участь брали семінаристи Івано-Франківської Семінарії Богдан Садовський та Любомир Костюк, а також катехит парафії с. Річки Марія Степанівна Білан.

о. Роман разом із братами семінаристами провели ряд конференцій на актуальні теми, що особливо стосуються молоді: «Шкідливість куріння», «Алкоголь в житті молодої людини», «Життя наркомана», «Нецензурна лексика», де діти брали активну участь в обговоренні і ставили багато запитань.

Перегляд релігійних фільмів, християнська дискотека, конкурс «Таємний друг», слухання релігійної музика, щоденна вервиця, яку провадили самі діти та багато іншого та цікавого, все це надавало табору духовного піднесення і змістовності. Таким чином діти побачили, як можна гарно відпочити з Богом.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336