Послання 2024

Пошук по сайту

У Запитові проведено «Веселі канікули з Богом»

Нещодавно у парафії Архистратига Михаїла селища Запитів Новояричівського деканату відбулись «Веселі канікули з Богом», які проводили учасники з Центру Молодіжного Аніматорства (ЦМА).

В цьому заході взяли участь 70 дітей, не враховуючи організаторів та аніматорів.

На цих канікулах діти мали можливість пережити зустріч з Ісусом Христом у святих тайнах Сповіді та Євхаристії, а також у спільних молитвах, розмовах, переживаннях, обідах та іграх. Канікули залишили певний слід як у пам’яті, так і в серцях дітей і тих, хто їх проводив.

Завершувалися «Веселі канікули» Молебнем у церкві, куди діти прийшли разом зі своїми батьками. Діти показали чого навчились за такий короткий час. По завершенні о. Василь Бесага вручив дітям грамоти учасника «Веселих канікул з Богом». Гарним сюрпризом для дітей та їх рідних були сценки та фотопрезентація, які підготували аніматори ЦМА.

Підсумовуючи «Веселі канікули», можна сказати: «Дяка Богові», що в такий спосіб прославлявся живий Господь, який дає хотіння і бажання до всякого доброго діла.

До проведення цього заходу долучились о. Василь Бесага, директор КШ Михайло Мирка, аніматори Центру Молодіжного Аніматорства Тетяна Малицька, Людмила Гурська, Оксана Цюпка, а також Семен Чепак, Мирося Демич, Петро Бідось, Руслана Іващук, Степан Некрашевич, Іра Квич, Олександр Преведа, Ліля Ленчак, Микола Печений.

Повідомила Тетяна Малицька

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336