Послання 2024

Пошук по сайту

У Червонограді проведено «Веселі канікули з Богом»

З 1 по 7 липня у місті Червонограді у парафії церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України проходив щорічний літній християнський табір «Веселі канікули з Богом».

Учасниками табору були діти віком від 5 до 16 років. Керівником табору був о. Василь Кметь. Йому допомагали с. Партенія, СНДМ і с. Неоніла, ЗСсв. Йосифа, а також понад 30 аніматорів. Темою цьогорічного табору була наука про віру.

Протягом тижня діти, яких було понад 300, мали змогу не тільки відпочити, а й духовно збагатитися, глибше пізнати поняття віри, а також зрозуміти важливість Святої Літургії у житті кожного з нас. Усіх учасників об’єднувало гасло «Віра в Бога – сила, це наші вітрила, нашого народу мудрість золота».

Кожного дня були різні тематичні конкурси, праця в групах, катехизація, банси, караоке, лотерея, естафети, смішні та повчальні історії, вистави, де діти показали все своє вміння та фантазію. Змагалися у цих конкурсах сім команд. Серед старших команд (діти 11-16 років) були «Червона перлина», «Морські пірати», «Морські котики», «Моряки» серед малюків (діти 5-10 років) були «Веселі лангусти», «Маленькі вітрила» «Веселі штурмани». Головною грою табору був пошук скарбу, для віднайдення якого діти брали участь у різних видах спортивних та інтелектуальних іграх, де команди показали всю свою спритність.

Завершальним етапом табору став фінальний концерт, де кожна команда підготувала цікавий виступ розкриваючи всі свої таланти. Переможцями серед малюків стали «Веселі штурмани», а серед старших «Морські пірати». Кожен з учасників знайшов тут щось для себе: хтось нових друзів, а хтось відкрив своє серце для Бога та пізнав себе.

Наостанок у понеділок 8 липня всі мали можливість поїхати до Львова у аквапарк, де весело провели час.

Повідомили аніматори «Веселих канікул»

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336