Послання 2024

Пошук по сайту

Урочисте Святе Причастя у Жовкві

7 липня в день Пресвятої Євхаристії у парафії Пресвятої Трійці м. Жовква відбулось величне свято урочистого Святого Причастя. Особливим воно було для 20 дітей – маленьких парафіян цього храму, які вперше до свого серця прийняли Євхаристійного Христа.

В суботу всі діти разом із рідними та хресними батьками прийняли Святу Тайну Покаяння. Після Сповіді, діти разом з о. Романом Малькевичем на церковному подвір’ї біля місійного хреста в символічний спосіб спалили картки зі своїми гріхами, пообіцявши Христові ніколи більше не грішити.

Неділя була особливим днем для кожного парафіянина. Адміністратор храму о. Василь Батюк разом з о. Романом Малькевичем, який проводив для дітей катехитичне навчання, зустріли дітей на церковному подвір’ї і урочисто ввели їх до храму. Білі сукні і сорочки дітей, вишиванки батьків, гарно прибрана церква надавали цьому святу особливого настрою.

Святу Літургію служив о. Василь разом з о. Романом. По завершенні Літургії відбулась урочиста процесія з Найсвятішими Тайнами, де діти, йдучи попереду, сипали пелюстки квітів перед Євхаристійним Христом.

По закінченні Літургії діти подарували для всіх присутніх святковий концерт і отримали від отця-настоятеля парафії пам’ятки першої Сповіді і святого Причастя.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336